Terug naar de resultaten
Te huur
Kerkstraat 19 in Utrecht 3581 RA

Kerkstraat 19

3581 RA Utrecht
Huurprijs € 1.550,- p.m.
030-2626505

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 100 m²
Lees meer

Omschrijving

Te huur: Kerkstraat 19 te Utrecht. Prachtige showroom en/of bedrijfsruimte te huur, gelegen op een unieke locatie in Utrecht-Oost in de wijk Buiten-Wittevrouwen. De showroom c.q bedrijfsruimte is gelegen op de begane grond en heeft een oppervlakte van circa 100m². De directe omgeving bestaat uit...
Lees meer

Omschrijving

Te huur: Kerkstraat 19 te Utrecht.

Prachtige showroom en/of bedrijfsruimte te huur, gelegen op een unieke locatie in Utrecht-Oost in de wijk Buiten-Wittevrouwen. De showroom c.q bedrijfsruimte is gelegen op de begane grond en heeft een oppervlakte van circa 100m². De directe omgeving bestaat uit een gebied met gemengde functies, waarbij de residentiële functie de overhand heeft. Zo zijn verscheidene winkels en horeca gevestigd aan de Nachtegaalstraat en Nobelstraat. In de nabije omgeving vindt u de Burg. Reigerstraat, waar lokale ondernemers verscheidene vormen van retail en dag- en avond horeca bieden. Als extraatje fungeert het mooie en wellicht een van de meest bekendste stadsparken van Utrecht, het Wilhelminapark, als achtertuin voor deze unieke locatie en de vele woonhuizen in de omgeving. Tevens zijn het Griftpark en park Lepelenburg in de directe omgeving te vinden. Vanaf Utrecht CS is de locatie in minder dan 10 minuten bereikt met het OV of met de fiets.

Kortom dit pand biedt veel mogelijkheden voor het uitoefenen van uw onderneming en is perfect geschikt voor een privé sport studio, escaperoom, conceptstore dergelijken.

Vloeroppervlakte
Het totale verhuurbare vloeroppervlak bedraagt : ca. 100 m².

Parkeren
Voldoende parkeergelegenheid (betaald) op de openbare weg of via een vergunningenstelsel.

Oplevering
Beschikbaar per 01 maart 2019.

Huurprijs
€ 1.550,- per maand exclusief nutsvoorzieningen.
€ 18.600,- per jaar exclusief nutsvoorzieningen.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Huurbetaling
Per één of drie (3) maanden vooruit.

Huurtermijn
5 jaar en 5 verlengingsjaren. Afwijkende huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Opzegtermijn
Twaalf (12) kalendermaanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

Zekerheidstelling
Een borgstelling ter grootte van 3 maanden huur.

Huurcontract
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Bijzonderheden
Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verhuurder. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 1.550,- per maand Aanvaarding Per 01-03-2019 BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1900 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 100 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Prijs
€ 1.750,-
Oppervlakte
100 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring