Terug naar de resultaten
Te huur
Regio Utrecht

Regio Utrecht

Huurprijs € 2.500,- p.m.
030-2626505

Kenmerken

Soort Object Horeca Totale oppervlakte 90 m²
Lees meer

Omschrijving

Te overname: Tapas-Restaurant Eletio Fermin Dit restaurant is gelegen in een prachtige werfkelder aan de Oudegracht. De huidige eigenaar gebruikt de authentieke werfkelder momenteel als tapas restaurant met ruim 70 zitplaatsen binnen. Het restaurant is volledig ingericht in de Spaanse sferen en...
Lees meer

Omschrijving

Te overname: Tapas-Restaurant Eletio Fermin

Dit restaurant is gelegen in een prachtige werfkelder aan de Oudegracht. De huidige eigenaar gebruikt de authentieke werfkelder momenteel als tapas restaurant met ruim 70 zitplaatsen binnen. Het restaurant is volledig ingericht in de Spaanse sferen en heeft buiten aan de gracht een heerlijk terras met ook ruim 70 zit plaatsen. Bij een eventuele overname is er 1 zelfstandig werkend kok welke kan worden overgenomen.

Deze werfkelder is gelegen op een prachtige locatie aan de Oudegracht. De Oudegracht is de bekendste gracht in de Nederlandse stad Utrecht. De ongeveer twee kilometer lange gracht is te beschouwen als het verbindingsstuk tussen de Kromme Rijn en de Vecht en doorsnijdt de gehele binnenstad van zuid naar noord. Eeuwenlang is zij de hoofdader van de stad geweest. De werven en werfkelders van de Utrechtse Oude- en Nieuwegracht zijn uniek in de wereld. U bevindt zich midden in het stadscentrum welke is omgeven door vele winkels, cafés en restaurants. Het Centraal Station Utrecht is op loopafstand gelegen van deze werfkelder. Ook kunt u in de directe omgeving terecht voor de dagelijkse boodschappen.

Huurprijs:
€ 2.500,- per maand te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting.

Leveringen en diensten:
nvt

Vraagprijs inventaris en goodwill:
€ 220.000,-

Bestemming:
Restaurant, met terras vergunning.

Huurtermijn:
Betreft een in de plaatstelling tot 01 september 2019 of nieuwe overeenkomst.

Huur aanvaarding:
In overleg, op korte termijn beschikbaar.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Huurovereenkomst:
ROZ model voor kantoorruimte.

Parkeren:
Middels vergunning. Tevens zijn er prive parkeerplaatsen te huur op de Gruttersdijk.

Zekerheidsstelling:
Een borgstelling ter grootte van 3 maanden huur te vermeer­deren met de verschuldigde omzetbelasting.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, is er van rechtswege sprake van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de over­eengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Informatie
Voor eventuele vragen en/ of bezichtigingen kunt u contact opnemen ons kantoor.
De vermelde informatie is van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De verhuur geschiedt onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.

Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Iedere aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat in het betreffende geval onder de beroepsaansprakelijkheidsverzekering wordt uitbetaald.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 2.500,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Horeca Totale oppervlakte 90 m² Verkoopoppervlakte 90 m² Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Horeca
Regio
Utrecht (stad)
Horeca concentratiegebied
Ja
Welstandsklasse
A1
Ter overname
Ja
↳ Personeel
Ja
↳ Prijs inventaris / goodwill
€ 200.000,-
Sector
Restaurantsector
Type
Bistro, petit-restaurant, café-restaurant, luxe restaurant, wegrestaurant, Chinees-Indisch restaurant, pannenkoekenhuis/creperie, restaurant-partycentrum, congres-zalencentrum
Terras
Ja
Horecaruimte
90 m²
Huidige aantal zitplaatsen
70
Omzet laatste boekjaar
€ 1,-

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.