Terug naar de resultaten
Te huur
Plompetorengracht 1 in Utrecht 3512 CA

Plompetorengracht 1

3512 CA Utrecht
Huurprijs € 650,- p.m.
030-2626505

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 50 m² In units vanaf 2 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Omschrijving: Het betreft hier representatieve kantoorruimte gelegen op de tweede verdieping verdeelt over twee representatieveruimtes. De kantoorruimte maakt deel uit van het prachtige monumentale pand De Zilveren Vosch. Het object is gelegen op een mooie locatie in het midden van het...
Lees meer

Omschrijving

Omschrijving:
Het betreft hier representatieve kantoorruimte gelegen op de tweede verdieping verdeelt over twee representatieveruimtes. De kantoorruimte maakt deel uit van het prachtige monumentale pand De Zilveren Vosch. Het object is gelegen op een mooie locatie in het midden van het historische centrum van Utrecht op een zeer centrale locatie ten opzichte van diverse voorzieningen. Het openbaar vervoer, diverse uitvalswegen, het centrum van Utrecht, winkels, het Griftpark, de Stadsschouwburg en verschillende eetgelegenheden zijn binnen handbereik.

Ligging:
De kantoorruimte is gelegen in een wijk tussen het centrum en het Griftpark en voorziet naast woningen in diverse winkels, horeca en dienstverlenende bedrijven.
Bereikbaarheid:
Utrecht is dankzij de centrale ligging in het land, op het knooppunt van de snelwegen A2, A12, A27 en A28, een zeer gewilde vestigingsplaats voor het bedrijfsleven. De locatie is bereikbaar met zowel de auto als met de fiets. Daarnaast is object zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De reistijd naar station Utrecht-Centraal bedraagt ca. 12 minuten.
Vloeroppervlakte: Totaal ca. 50 m² verhuurbaar vloeroppervlak. Daarnaast behoort de huur van vergaderruimten van De Zilveren Vosch tot de mogelijkheden

Opleveringsniveau:
Het object wordt opgeleverd in de huidige gebruikte staat, onder andere voorzien van:
- Raamstoffering;
- Toilet/urinoir v.z.v. fontein;
- Pantry;

Parkeergelegenheid:
Er kan tevens worden geparkeerd in de directe omgeving op de openbare weg (betaald parkeren is van toepassing).

Aanvaarding:
Per direct.

Huurprijs kantoorruimte:
€ 650,- per maand

Servicekosten:
- € 150,- per maand ten behoeve van de nutsvoorzieningen.

Huurbetaling :
Per maand.

Huurtermijn:
Beschikbaar tot 14-oktober 2019.

Bestemming en gebruik:
Kantoorruimte.

Huurprijsaanpassing:
De huurprijs wordt jaarlijks aangepast, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, zulks op basis van wijziging van het consumptieprijsindexcijfer voor alle huishoudens (CPI, zoals vastgesteld door het CBS, met als basisjaar 2015).

Zekerheidstelling:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie ter grootte van minimaal 3 (drie) maanden huur inclusief servicekosten.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 650,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Servicekosten € 150,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 50 m² Diversen In units vanaf 2 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
50 m²
In units vanaf
2 m²
Aantal verdiepingen
1

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.